Heeft u dit al gelezen?

 • Letse aanvaller Deniss Baskatovs versterkt Chiefs Leuven
 • Jongerenlabel “mijnLeuven” viert 5 jarig bestaan
 • Bewoners WZC Oleyck inspecteren nieuwbouw
 • Man aangehouden op verdenkig van poging tot doodslag
 • Lokale politie krijgt duivels accentje

Recentste nieuws

 • BeNe League ijshockey: Chiefs Leuven openen tegen Den Bosch

  Leuven sport
  Chiefs Leuven start zaterdagavond op papier lichtjes als favoriet aan de match tegen de Red Eagles 's Hertogenbosch (Nl). Toch beseft coach Gil Paelinck dat de ploeg uit zusterstad Den Bosch niet onderschat mag worden.
 • "Incassobedrijven geven directe zuurstof aan economie"

  Leuven andere
  Het voorbije jaar hebben Belgische incasso-ondernemingen niet minder dan 174 miljoen euro teruggevorderd namens hun cliënten. Dit komt overeen met het financieren van 3.470 banen voor een jaar (50.000 euro per arbeidsplaats per jaar)."De incassobedrijven zorgen dus via minnelijke invordering voor directe zuurstof in de economie", klinkt het bij het BVI (Belgische Vereniging van Incasso-ondernemingen)
 • Minipaardenevenement equus is aan vijfde en laatste editie toe

  Aarschot sport
  Equus 2016 is toe aan de vijfde editie van hun familie- en kindvriendelijk regionaal paardenevenement. Deze lustrumeditie zal eveneens de laatste zijn. Het mag deze keer dus nog allemaal net iets meer én feestelijker zijn. Traditiegetrouw verwacht de organisatie in Rillaar ongeveer honderd miniatuurpaardjes in de wedstrijdring voor de miniatuurpaardenshow.
 • Letse aanvaller Deniss Baskatovs versterkt Chiefs Leuven

  Leuven sport
  Met Deniss Baskatovs (23) hebben de Leuven Chiefs alvast een eerste toptransfer binnen voor het nieuwe seizoen. De Letse aanvaller verdedigde het voorbije seizoen de kleuren van de Kemphanen Eindhoven en was in de BeNe League goed voor 15 goals en 30 assists. De Leuvenaars hopen met Baskatovs de playoffs in de BeNe League te bereiken.
 • Man aangehouden op verdenkig van poging tot doodslag

  Leuven veiligheid
  Een 31-jarige man uit Herent is op woensdag 15 juni aangehouden door de onderzoeksrechter in Leuven op verdenking van poging tot doodslag. De man had op dinsdagavond rond 17.30u een 28-jarige man uit Hoegaarden aangevallen in de Diestsestraat in Leuven. De twee mannen hadden om een onbekende reden een korte discussie ter hoogte van een hamburgerrestaurant aan het begin van de straat.
 • Lokale politie krijgt duivels accentje

  Lubbeek samenleving
  Na de ochtendpatrouille stelde een ploeg van de politiezone Lubbeek vast dat een voetbalfan van de Rode Duivels hun combi achteraan discreet onder handen genomen had. Korpschef Herman Vercoutter kan er best mee lachen: "Neen, we gaan deze 'vandaal' niet opsporen. Naast de politie als duivel-doet-al, zijn wij nu ook tot voetbalfan van de rode duivels gepromoveerd. Wij voelen ons vereerd en het is nog kunstig gedaan ook."
 • Dievenbende verdacht van meer dan 70 inbraken

  Boortmeerbeek veiligheid
  De recherche van de PZ Boortmeerbeek/Haacht/Keerbergen heeft na maanden doorgedreven speurwerk een zeskoppige bende inbrekers in kaart kunnen brengen. De bende wordt er van verdacht meer dan 70 inbraken te hebben gepleegd in handelszaken, eetgelegenheden en jeugdhuizen over heel Vlaanderen, voornamelijk in de tweede helft van 2015.
 • Motard levensgevaarlijk gewond bij ongeval

  Huldenberg veiligheid
  Bij een ongeval in Huldenberg is zondagnamiddag een motorrijder levensgevaarlijk gewond geraakt. Volgens de eerste berichten belandde de motard bij een inhaalmanoeuvre in de flank van een wagen. De motor ging van de baan en belandde enkele tientallen meters verderop in een tuin. De tweewieler werd compleet vernield. Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.
 • Wagen raakt paal en belandt in het veld

  Bertem veiligheid
  Op de Meerbeeksesteenweg in Bertem is in de nacht van zaterdag op zondag een wagen van de baan gegaan. De auto raakte een betonnen paal en belandde in het veld. De bestuurder raakte lichtgewond en werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De zwaarbeschadigde auto werd getakeld.
 • LAAD MEER BERICHTEN
Regiopunt News Agency
Regiopunt GCV

Kruisbooglaan 9
3210 Linden (Lubbeek)
www.Regiopunt.be
KBO   0848.449.595
IBAN  BE62 7340 3499 3161
BIC    KREDBEBB